Barbecues

11 van 11 producten
Sort Descending
11 van 11 producten
Sort Descending

Welke barbecue moet ik kopen?

Een goede barbecue is een must voor wie heerlijk gegrilde maaltijden op tafel wil toveren tijdens de warme zomerdagen. Maak uw keuze uit een elektrische barbecue of een authentieke barbecue op houtskool. Of misschien bent u wel op zoek naar een buitenkeuken? Bij Van Kooten kunt u kiezen uit een ruime selectie barbecues: van grote barbecues met alles erop en eraan tot compacte barbecues, ideaal voor een klein terras of stadstuin.

Een gasbarbecue voor ultiem gebruiksgemak

Twijfelt u om de overstap te maken naar een gasbarbecue? Dan zetten we voor u nog even de voordelen van de gasbarbecue op een rijtje:

  • De gasbarbecue maakt komaf met het eeuwige gepruts met aanmaakblokjes. Bovendien kunt u met een gasbarbecue bijna meteen aan de slag. Met slechts 1 druk op de knop is uw barbecue in een mum van tijd opgewarmd.
  • De temperatuur van de gasbarbecue is zeer eenvoudig aan te passen. Dit zorgt voor een maximaal behoud van vitamines en verlaagt de kans op aangebrand vlees.
  • Het schoonmaken van de gas-BBQ is zeer eenvoudig. Behalve het schoonmaken van de grillplaat en het opvangbakje is er verder geen onderhoud aan een gasbbq.

De kolen-BBQ: de authentieke grillervaring

De barbecue op houtskool is nog steeds de meest gekende barbecue en creëert een authentieke grillervaring. Ondanks dat het gebruiksgemak hier niet even hoog ligt als bij de gasbarbecue, wordt er toch nog vaak gekozen voor dit type barbecue.

  • De houtskoolbarbecue is goedkoper dan de gasbarbecue.
  • De BBQ op houtskool haalt temperaturen van 400 graden en hoger. Dit is niet mogelijk met een gasbarbecue.
  • Met dit type barbecue kunt u uw vlees roken, waarmee u een heerlijk aroma creëert.

Buitenkeuken met inbouwbarbecue

Bent u iemand die graag zoveel mogelijk tijd buiten doorbrengt? Dan is een buitenkeuken misschien wel iets voor u! Met een buitenkeuken kunt u volledige gerechten buiten bereiden, wat zorgt voor een unieke kookervaring. Bovendien kunt u onze buitenkeukens ook makkelijk combineren met een inbouwbarbecue.

Uw barbecue in de winkel kopen of online?

Beiden zijn mogelijk! Wanneer u kiest voor een groot barbecuetoestel, kunt u bij uw online bestelling genieten van een levering aan huis. Zo hoeft u zelf niet te sleuren met uw nieuwste aankoop. Ziet u onze barbecueselectie liever in een winkel? Bezoek dan een van onze showrooms in uw buurt.

Heeft u een vraag of wenst u advies? Neem vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder.

vergelijken