menu

Dakbeschot

Bekijken als Rooster Lijst
1 van 1
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Dakbeschot - 1,7x10,0x300 cm - Geïmpregneerd
    Normale prijs 5,95 Speciale prijs 4,75
Bekijken als Rooster Lijst
1 van 1
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Top

Dakbeschot

Geen dak zonder dakbeschot

Dakbeschot is waarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt bij de aanleg van uw tuinhuis, blokhut of veranda. Toch is heeft dakbeschot een belangrijke waarde voor uw dak. Omdat het dak een groot oppervlakte overspant is het belangrijk dat deze verstevigt wordt. Het dakbeschot functioneert ook als afsluitende laag onder het dak en bied een isolerende functie tegen geluid, temperatuur en weersomstandigheden.

Bij van Kooten Tuin & Buiten Leven leveren wij vuren dakbeschot. Vuren is een houtsoort die sterk genoeg is om samen met de regels het dak te ondersteunen. Van Kooten Tuin & Buiten Leven selecteert alleen A-kwaliteit houtsoorten. Het dakbeschot bij van Kooten Tuin & Buiten Leven is dan ook altijd gekenmerkt met het PEFC®-label, wat staat voor duurzaamheid en verantwoord bosbeheer.

 

Een mooi plafond met dakbeschot

De mes-en-groefverbinding in het dakbeschot zorgt voor een strak en egaal patroon op het plafond. Met de sierlijke kleur van het vurenhout krijgt de binnenkant van uw blokhut of tuinhuis een warme Scandinavische uitstraling.

 

Makkelijk te behandelen

Het vuren dakbeschot is makkelijk te behandelen met beits of verf. U kunt zo uw eigen smaak geven aan uw plafond. Kiest u voor onbehandeld dakbeschot dan is een behandeling van het hout sterk aan te raden. Onbehandeld vuren is namelijk niet bestand tegen vocht en kan gaan rotten of schimmelen. Heeft u geen zin om uw hout te behandelen dan kan u ook kiezen voor geïmpregneerd dakbeschot. Wij hebben het dakbeschot al voor u behandelt zodat u het direct kan plaatsen.

 

Kom langs bij van Kooten Tuin & Buiten Leven

Heeft u vragen over de aanleg van het dakbeschot of laat u dit liever door experts doen? Kom gerust een keer langs in onze toonzaal in Wommelgem (nabij Antwerpen). Onze adviseurs staan klaar om u te helpen. Van Kooten Tuin & Buiten Leven heeft ook een montage team voor u klaar staan indien u het liever door een professional laat aanleggen. Voor meer informatie bel ons op 0335-52555 of neem contact met ons op via de website.

Categoriëen