menu
Steigerhouten tuinmeubelen
  1. Normale prijs 959,00 Speciale prijs 799,00
  2. Normale prijs 959,00 Speciale prijs 799,00
  3. Normale prijs 1.019,00 Speciale prijs 849,00
  4. Normale prijs 1.249,00 Speciale prijs 1.049,00
  5. Normale prijs 1.559,00 Speciale prijs 1.299,00
  6. Showmodel
    Normale prijs 1.749,00 Speciale prijs 1.299,00
  7. Normale prijs 1.999,00 Speciale prijs 1.499,00

Steigerhouten tuinmeubelen

Steigerhouten tuinmeubelen

Voor menigeen is de robuuste uitstraling dé reden om tot aankoop van steigerhouten tuinmeubelen over te gaan. Ook de massieve dikte van het hout spreekt de liefhebbers enorm aan. 

Trendy steigerplanken
Meestal is steigerhout vervaardigd uit vurenhout met een originele diameter van 32 x 200 millimeter. Dit hout wordt gebruikt in de bouw. Bouwmaterialen, zoals cement, geven steigerhout die typisch grijze kleur. Ook verweert dit hout onder invloed van zon, regen en wind. Steigerhouten tuinmeubelen staan bekend als milieuvriendelijke producten.

Let op de kwaliteit
De belangrijkste factor als het gaat om de levensduur van uw steigerhouten tuinmeubelen is de kwaliteit van het hout. De meest gebruikte houtsoorten zijn respectievelijk vurenhout, grenen en lariks. Vooral vurenhout neemt snel vocht op. Daarom is het belangrijk dat u de meubelen iets van de grond en zo ‘open’ als mogelijk neerzet. Door wind en zon kunnen de tuinmeubelen snel weer drogen. Zo kunt u nog langer genieten van uw steigerhouten tuinmeubelen.

Groots aanbod houten tuinmeubelen
Van Kooten Tuin & Buiten Leven verstaat de kunst van buiten genieten. Om die reden zijn ook steigerhouten tuinmeubelen in het assortiment opgenomen. Van stoere loungeset – bestaande uit een tafel, stoelen en een bank – tot een barset en van een ‘single bed’ tot een trendy ‘beach twin set’; de keuze is enorm groot. Natuurlijk slaagt u hier ook voor fraaie tuinsets, bestaande uit een tafel met stoelen. Op uw verzoek worden de meubelen voor u geïmpregneerd.

Bestel uw meubelen
Heeft u uw keuze gemaakt? Dan bestelt u de steigerhouten tuinmeubelen van uw voorkeur heel eenvoudig in de webshop. U kunt uw bestelling ophalen of aan huis laten bezorgen. Wat betreft het onderhoud van deze meubelen raden wij u aan om het hout te behandelen met een speciale beits. Dan moet u denken aan bijvoorbeeld een white wash of grey wash beits. Ook deze onderhoudsmiddelen zijn bij in ons online tuincentrum verkrijgbaar.

Categoriëen