Scoor nu €150,- extra voordeel op geselecteerde blokhutten en veranda's met code VOORDEEL150

Van Kooten Velp

Contactgegevens

Gratis parkeren

U kunt eenvoudig parkeren op de parkeerplaatsen voor de deur

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: gesloten

Een impressie van de showroom
Te bekijken in showroom Velp
Hieronder is aangegeven welke producten u kunt verwachten in deze showroom.
Blokhutten & Tuinhuisjes
In showroom
Blokhutten & Tuinhuisjes
Een blokhut of tuinhuis is ideaal te gebruiken als extra leefruimte, als opbergplek of als locatie om 's avonds samen met vrienden en familie te ontspannen. Dankzij ons zeer diverse aanbod vindt u bij Van Kooten altijd het model dat voldoet aan uw wensen.
Bekijk online assortiment
Buitenverblijven
In showroom
Buitenverblijven
Een buitenverblijf in de tuin is ideaal om het hele jaar onder te ontspannen of te werken. Alle modellen zijn naar wens modulair aan te passen qua wanden en opties. Van een vrijstaande overkapping tot een uitgebreide overkapping met berging en glazen schuifwanden: u vindt het bij Van Kooten.
Bekijk online assortiment
Overkappingen
In showroom
Overkappingen
Met een overkapping voorziet u uw buitenruimte in een handomdraai van extra sfeer en leefruimte. Een overkapping zit, in tegenstelling tot een veranda, niet vast aan uw woning en kan hierdoor op iedere gewenste plek in de tuin geplaatst worden.
Bekijk online assortiment
Veranda's
In showroom
Veranda's
Met een veranda brengt u het buitenleven naar binnen en andersom. U combineert de luxe van binnen en de vrijheid van buiten. Bij Van Kooten vindt u zowel aluminium als houten veranda's. Zo sluit uw veranda altijd aan bij uw wensen en stijl!
Bekijk online assortiment
Tuinkamers
In showroom
Tuinkamers
Onze tuinkamers zijn perfect te gebruiken als tuinkantoor of relaxruimte. Dankzij de glazen elementen geniet u optimaal van uw tuin! Bij mooi weer kunt u de glazen wanden openen waardoor u het buitenleven naar binnenhaalt, terwijl u bij slecht weer beschermd en droog binnen kunt zitten.
Bekijk online assortiment
Tuinbergingen
In showroom
Tuinbergingen
In een tuinberging kunt u (tuin)gereedschap, haardhout, fietsen en nog veel meer opbergen. Bij Van Kooten vindt u houten, metalen en kunststof bergingen en tuinkasten in alle soorten en maten. Zo vindt u altijd de berging die past bij uw wensen.
Bekijk online assortiment
Tuinhout & Schuttingen
Bekijk waar wel
Tuinhout & Schuttingen
Een goede tuinafscheiding is essentieel voor het echte buitenlevengevoel, omdat het privacy en beschutting geeft. Dankzij ons ruime aanbod tuinhout is het ook mogelijk zelf uw schutting of ander tuinproject te beginnen, te upgraden of te herstellen.
Bekijk online assortiment
Tuinmeubelen
In showroom
Tuinmeubelen
Een van de belangrijkste elementen om te kunnen genieten van uw tuin is het tuinmeubilair. Bij Van Kooten hebben we een zeer divers assortiment van tuinmeubelen voor u samengesteld. Van losse tuintafels en stoelen tot complete tuinsets, dinnersets en loungesets.
Bekijk online assortiment
Onze werkwijze
Maak kennis met ons verkoopteam!
In onze showroom in Velp staat elke dag ons verkoopteam voor u klaar met een kop koffie en een goed gesprek. Wij nemen uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken en uit te werken zodat u precies weet waar u aan toe bent!
Job den Hartog - Bedrijfsleider
Sinds begin 2015 ben ik werkzaam als bedrijfsleider binnen van Kooten Tuin & Buiten Leven. Eerst in Hoofddorp, maar tegenwoordig in Velp. Met de ervaring van het openen van een ‘nieuwe’ vestiging, werd mij de kans geboden om als bedrijfsleider Velp aan de slag te gaan. Een grotere, maar vooral fantastische locatie met naast de veranda’s en tuinkamers óók de blokhutten en alle andere prachtige producten die ook bij u in de tuin een mooie plek verdienen! Specifieke wensen? Wij werken volgens het motto: ‘Kan niet, bestaat niet'. Kom dus snel langs in Velp en verbaas u over de enorme keus en prachtige collectie die wij binnen én buiten voor u hebben opgesteld. Natuurlijk onder het genot van een heerlijke kop koffie.
Gert-Jan Baars
Sinds 2017 ben ik werkzaam als verkoopadviseur in het filiaal Velp. Uw wensen staan voorop en tijdens een kop koffie of tour door de showroom, brengen we die samen in kaart. Daarna zoeken we precies dat product dat past of aansluit op uw wensen. Mijn streven is altijd een 100% match, pas dan ben ik tevreden. Ik zie u graag in Velp.
Tim Grootendorst
In april 2022 ben ik als stagiair bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven in Velp begonnen. Inmiddels ben ik doorgegroeid naar verkoopadviseur. Een leuke afwisselende job! Ik ga dan ook vol plezier naar mijn werk.
Arjan Achterberg
Ik had niet gedacht dat ik in de ‘rol’ van verkoopadviseur bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven, zoveel voldoening uit mijn werk zou halen. De uitdaging om iedere klant van A t/m Z te begeleiden naar een prachtig eindresultaat wat voldoet aan de wensen, pak ik steeds weer met beide handen aan. Ik kan me op dit moment geen leukere baan voorstellen, dus kom maar op met uw bijzondere wensen, ik ga ervoor!
Kan ik u helpen?