ONLINE VERKOOP, BEZORGING & MONTAGE GAAN ONVERMINDERD DOOR. VOORKOM WACHTTIJDEN IN HET VOORJAAR, BESTEL DIRECT OF MAAK EEN AFSPRAAK MET ONZE VERKOOPADVISEURS!

SenS-Line High Diningset/Loungeset Toscane

SenS-Line High Diningset/Loungeset Toscane

Neem plaats op deze comfortabele loungeset Toscane van SenS-Line. Deze set bestaat uit een ruime hoekbank en een tafel. De loungebank is gemaakt van een aluminium frame met halfrond wicker en is uitgevoerd met zeven dikke rugkussens en evenveel zitkussens. Ook de tuintafel is gemaakt van een aluminium frame met halfrond wicker. De glasplaat op de tafel zorgt ervoor dat jouw drankjes stabiel blijven staan en geeft de tafel een gelikte afwerking. De tuintafel is extra hoog, zodat je eventueel aan deze tafel kunt dineren. Inclusief: montagehandleiding en montagemateriaal. Het dinning/loungeset Toscane is AF TE HALEN in onderstaande showrooms: Hoofddorp Strijen Numansdorp Velp

Lees meer
Normale prijs 909,00 Speciale prijs 649,00
Afhaalproduct
Laagste prijsgarantie

Daarom Van Kooten

 • Advies in 7 echte winkels
 • Specialist in maatwerk
 • Afhalen of thuisbezorgd
Kies accessoires voor uw SenS-Line High Diningset/Loungeset Toscane
   

  Dit product kunt u afhalen bij één van onze vestigingen welke in de productbeschrijving is vermeld.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele opbergbox zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten opbergbox? Deze Keter Brushwood box is dan echt wat voor u. Deze box heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof box.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele opbergbox zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten opbergbox? Deze Keter Ontario box is dan echt wat voor u. Deze box heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof box.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele opbergbox zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten opbergbox? Deze Keter Westwood box is dan echt wat voor u. Deze box is gemaakt van een duurzame en weersbestendige hars waardoor deze deck-box gemakkelijk te onderhouden maakt.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Keter Patio Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging. Door de breed openslaande deuren en zijn hellende drempel kunt u gemakkelijk rollende prducten in en uit de berging verplaatsen.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Elite Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging. Tevens zijn de wanden van deze berging gemakkelijk overschilderbaar.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Keter High Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging.

  Lees meer

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Keter Grande Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging.

  Lees meer
Gekozen accessoires
Prijs hoofdproduct
Normale prijs 909,00 Speciale prijs 649,00
Prijs gekozen accessoires 0
Prijs incl. gekozen accessoires
Specificaties
Art.nr.SSA164showmodel
Materiaal tuinmeubelWicker
vergelijken