Elke dag de luxe van een wellness, gewoon in uw eigen woning of achtertuin! Een privé sauna is de wens die bij veel mensen leeft.
Heerlijk ontspannen de dag beginnen of afsluiten in uw eigen binnen of buiten sauna. Een sauna biedt ontspanning voor zowel lichaam als geest.
Van Finse sauna tot infrarood sauna: Van Kooten Tuin en Buiten Leven heeft een ruim aanbod van voordelige houten sauna’s die passen bij uw wensen, leefruimte en budget.

Verschillende typen sauna’s

Zit u eraan te denken om een sauna te kopen? Onze aanbiedingen houten sauna’s komen in allerlei soorten en maten. Het is dan ook van belang dat u het type uitzoekt dat bij uw wensen en levensstijl past.

Bent u gesteld op uw privacy en huiselijk comfort, dan is een binnen sauna de beste keus. Deze cabines kunnen in elke kamer van uw huis geplaatst worden en zijn verrassend voordelig. Als alternatief voor de traditionele sauna kiezen steeds meer mensen ervoor een infrarood sauna te kopen. De warmte en straling verlicht gewrichtproblemen en houdt het lichaam soepel. Of kies voor één van onze luxe buitensauna’s, waarbij u heerlijk kunt afkoelen in de frisse buitenlucht in de beschutting van uw tuin. Buitensauna’s zoals de barrel sauna komen in diverse uitvoeringen en zijn naast praktisch ook een prachtig tuinmeubel.

Maatwerk sauna’s

Sauna’s leveren wij in diverse soorten, formaten en modellen. Wij kunnen ook rekening houden met specifieke wensen op het gebied van omvang, plaatsing en inrichting. Het is zelfs mogelijk om de sauna op maat te laten maken en bouwen! Naast sauna’s bieden wij ook verschillende accessoires, zoals saunakachels- en haarden, saunalampen, saunastenen en heerlijk geurende aroma oliën. Vergeet niet onze leuke aanbiedingen te bekijken om zo voordelig mogelijk uw sauna te kopen.

Duurzaam en luxe hout

Alle houten sauna’s zijn gemaakt van duurzaam Scandinavisch vurenhout van hoogwaardige topkwaliteit. De saunabanken worden standaard geleverd in espenhout, inclusief leuning en tussenleuning. Het hout wordt onbehandeld geleverd en kunt u zelf behandelen met speciale beits op basis van lijnolie.

Eenvoudig online bestellen

Onze infrarood sauna’s, barrel sauna’s en (Finse) binnen en buiten sauna’s zijn gemakkelijk online te bestellen via onze webshop. Uw sauna wordt dan geleverd als bouwpakket inclusief bouwtekening. Ga zelf aan de slag met de instructievideo’s op de website of laat de houten sauna door één van onze deskundige medewerkers monteren tegen een kleine meerprijs.