menu

Buitenverblijf met plat dak

Bekijken als Rooster Lijst
58 van 228
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Trendhout Buitenverblijf Casa 375x330 cm
    Normale prijs 2.229,00 Speciale prijs 1.855,00
  2. Overkapping Koning 500x400cm - Onbehandeld
    Normale prijs 3.499,00 Speciale prijs 3.099,00
  3. Veranda Corsica 420x600 cm
    Normale prijs 5.155,00 Speciale prijs 4.299,00
Bekijken als Rooster Lijst
58 van 228
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Top

Buitenverblijf met plat dak

Bij van Kooten Tuin Buiten leven hebben we ons best gedaan om een mooi assortiment luxe, degelijk afgewerkte buitenverblijven en kapschuren voor u samen te stellen.

Sfeervolle buitenverblijven met een plat dak

Een buitenverblijf is ideaal als het buiten wat kouder wordt, maar wanneer u toch nog even van het buitenleven wilt genieten. Doordat uw tuinmeubelen niet nat worden in het buitenverblijf, hoeft u zich bij regen geen zorgen te maken over het binnenhalen van uw tuinkussens. En wanneer u in uw buitenverblijf zit, kan de regen u niks maken. Buitenverblijven bieden u ook de mogelijkheid om de ruimte wat meer aan te kleden met accessoires, kussens en dekens, omdat de elementen hier door de overkapping geen invloed op zullen hebben. In de zomer bieden buitenverblijven u beschutting tegen de hitte van de felle zon, terwijl u er in de winter gewoon uw tuinmeubelen in kunt laten staan.

Buitenverblijven zijn overigens ook uitstekend te gebruiken als carport, waardoor u in de winter niet meer hoeft te krabben! U vindt bij ons ook accessoires en zaken als inbouwbarbecues om uw buitenverblijf compleet te maken. Wilt u zien wat een buitenverblijf voor uw tuin kan betekenen? Laat u dan inspireren door onze reeds geplaatste modellen.

Terrasoverkappingen

Ook uw terrasoverkapping vindt u bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Categoriëen