menu

Tuintafel-sidetable-oppottafel

Bekijken als Rooster Lijst
15 van 15
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Werkbank XXL
  Normale prijs 135,00 Speciale prijs 109,00
 2. Luxe werkbank
  Normale prijs 89,95 Speciale prijs 74,95
 3. Moestuintafel
  Normale prijs 77,95 Speciale prijs 64,95
 4. Grenen tuinwerktafel
  Normale prijs 91,95 Speciale prijs 76,50
Bekijken als Rooster Lijst
15 van 15
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tuintafel-sidetable-oppottafel

Tuintafels en oppottafels zijn naast de stijlvolle afwerking heel functioneel. Als uw buitenkeuken bijvoorbeeld te klein is bieden tuintafels de mogelijkheid om er kookgerei op te zetten zoals pannen, schalen en snijplanken. Dat niet alleen. U kunt er ook mooie planten en andere spulletjes op kwijt. Bovendien hebben oppottafels als voordeel dat het uit meerdere planken bestaat. Meestal wordt één van de planken als houtopslag gebruikt. Het is dus een mooi product, goed voor meerdere doeleinden. 

Grote formaten tuintafels en oppottafels

Naast de kleinere producten bent u bij van Kooten Tuin en Buitenleven ook aan het goede adres voor grote formaten inclusief kastjes en een la. Normaal gesproken is voor veel mensen de schuur het 'opberghok'. Met onze tuintafels en oppottafels bent u instaat uw spullen op een nette manier te stallen. De fraaie afwerking zorgt er bovendien voor dat de producten eigenlijk in iedere tuin passen.

Bescherming van de tuintafels en oppottafels

De tuintafels en oppottafels zijn van hout gemaakt. Dat betekent dat enig onderhoud vereist is om de levensduur te verlengen. Het is dus nuttig ze te beitsen om rottingsgevaar te voorkomen. In Nederland en België kan het behoorlijk regenen en stormen. Beitsen doet u altijd met een goede reden. De meeste artikelen zijn wel geïmpregneerd. Deze bescherming is echter van relatief korte duur. Beitsen blijft daarom altijd belangrijk. 

Vragen over tuintafels en oppottafels?

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over deze stijlvolle producten. Of bezoek één van onze showrooms vol met o.a. tuinhuizen, carports en barbecues,

Categoriëen