menu
menu

Muurkassen

Bekijken als Rooster Lijst
12 van 12 artikelen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
12 van 12 artikelen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Top

Muurkassen

Muurkassen

Muurkassen worden geplaatst tegen een bestaande achterwand die hoog genoeg moet zijn. Voor sommige kleine muurkassen biedt een schutting voldoende steun, voor bijvoorbeeld de Classic Lean-to zal een stenen muur eerder van toepassing zijn. Let erop dat de achterwand altijd vlak is en haaks op de ondergrond staat. Enkele modellen worden geleverd in prefabricage.

Classic Lean-To

De Classic Lean-to is geïnspireerd op de houten druivenkassen van vroeger. Er wordt gebruik gemaakt van gecertificeerd cederhout in combinatie met moderne productie- en montagetechnieken. De Classic Lean-to is nagenoeg onderhoudsvrij en wordt afgedicht met 3 mm veiligheidsglas.

Schuifdeuren
De schuifdeur is universeel. Deze kan in de linker en in de rechter zijgevel worden gemonteerd. Optioneel is ook een tweede schuifdeur leverbaar.

Tuinkamer
Voor optimale kweekresultaten is plaatsing tegen een zonnige muur het meest ideaal. Naast kweken, biedt dit model de mogelijkheid deze te veranderen en in te richten naar een tuinkamer.

Leant-To

De hobby van het zelf kweken kan meer ruimte vragen dan u eigenlijk beschikbaar heeft voor een vrijstaande kas. In dat geval kan een muurkas een goed alternatief zijn. Een vrije en stevige muur is de enige voorwaarde.

Inclusief fundering
Dit model wodt standaard geleverd in een blank aluminium uitvoering, voorzien van 3 mm gestapeld tuindersglas. De funderingsbalk (aluminium) wordt geintegreerd aan het frame geleverd, deze hoeft niet apart te worden aangeschaft.

Silverline
Een elegant model met een vloeiend lijnenspel. De Silverline is niet alleen geschikt als (kweek)muurkas, maar net als de Classic Lean-To ook geschikt als tuinkamer. Standaard wordt de Silverline geleverd in een fraaie donkergroene, gecoate uitvoering. De rondingen op goothoogte worden afgedicht met transparant plexiglas.

Deur in zijgevels
Voor beide muurkassen geldt dat de schuifdeur zowel in de linker als rechter zijgevel gemonteerd kan worden.

Er zijn nog meerdere muurkassen dan deze leverbaar en ook andere typen kassen, zoals patiokassen en broeikassen, kunnen wij leveren. Scroll dus gerust door ons assortiment en neem bij vragen contact met ons op!