menu

Hobbykassen

Filters
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
  • Prijs
Bekijken als Rooster Lijst
58 van 117
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
58 van 117
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hobbykassen

Hobbykas 'Muscat'

De Muscat is een robuuste houten kas voor de kweker met smaak. Dit model is leverbaar in een breedtemaat van 240 cm, met keuze in 2 lengtematen, oplopend tot een kweekoppervlakte van 11,5 m2.

Duurzaam
Het frame bestaat uit gecertificeerde vurenhouten delen en opvallende lambrisering, die door impregnatie zijn verduurzaamd. Deze kas wordt standaard afgedicht met 4 mm dik veiligheidsglas. Op het hout en de constructie van deze kas wordt 10 jaar garantie verleend.

Waterbesparing
Toegang wordt verleend door een dubbele schuifdeur. Voor een optimale beluchting is dit model voorzien van meerdere dakramen en uitzet-zijramen. Regenwater wordt opgevangen in de dakgoot met afloop naar een regenton. Dit geldt voor beide gootzijden en hiervoor wordt 2x een regenton (95 liter) standaard meegeleverd. Voor dit model is een bijpassende kweektafel optioneel verkrijgbaar.

Er zijn nog meerdere hobbykassen dan deze leverbaar, dus scroll gerust door ons assortiment en neem bij vragen contact met ons op! Ook vragen over andere tuinkassen, zoals muurkassen, zijn welkom!

 


Categoriëen