menu
menu

Combikassen

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Top

Combikassen

Combikas 'Green Twin'

De Green Twin is een opvallend en uniek model. U hoeft niet langer een keuze te maken tussen een kweekkas of tuinhuis, maar kiest voor allebei met behoud van fraaie vormgeving en naadloze aansluiting. Een unieke aanvulling voor u (moes) tuin! De Green Twin is leverbaar in een vaste maatvoering: De lengte is verdeeld in een kweekkas (300 cm) en een tuinhuis (180 cm). Het tuinhuis wordt geleverd inclusief houten vloer.

Garantie
De constructie bestaat uit vurenhouten delen, die door impregnatie zijn verduurzaamd. Het gebruikte hout voor de Green Twin is gecertificeerd. Op de kwaliteit van het hout en de constructie van deze combikas wordt 10 jaar garantie verleend.

Zeer compleet
Afdichting van de kweekkas gebeurt met behulp van 4mm dik veiligheidsglas en het waterdicht maken van het tuinhuis met behulp van zwartgekleurde dakshingles. Toegang wordt verleend door een dubbele schuifdeur in de kweekkas en een dubbele draaideur in de scheidingswand tussen kweekkas en tuinhuis. Regenwater wordt standaard opgevangen in dakgoten aan beide zijden en 2 regentonnen (van 95 liter). Voor dit model is een bijpassende kweektafel optioneel verkrijgbaar.

Er zijn nog meerdere combikassen dan deze leverbaar, dus scroll gerust door ons assortiment en neem bij vragen contact met ons op! Ook andere typen kassen, zoals broeikassen en hobbykassen, vindt u in ons assortiment.