menu
menu

Broeikassen

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Top

Broeikassen

Broeikassen

Blokhutvillage bied diverse broeikassen aan. Benieuwd naar de verschillen? Lees dit stukje dan even door!

Sweet Tomato

Voor de kweker die graag vroeg in het voorjaar van start gaat, is de Weet Tomato broeikas een must. Perfect geschikt voor het kweken in volle grond. De montage is eenvoudig en snel door levering in prefabricage.

Polycarbonaat en uitzetters
De afdichting van polycarbonaat heeft een dikte van 4mm en is dubbelwandig. Het raam kan in vele standen opengezet worden met twee stalen uitzetters.

Red Leaf

De 'broeikas op poten' is ideaal voor de kweker die graag op stahoogte aan de slag gaat. Het kweken in een broeikas biedt de mogelijkheid om al vroeg in het voorjaar van start te gaan, waarbij de gewassen beschermd worden tegen weersinvloeden als wind, hagel, nachtvorst en regen.

Houten constructie
De Red Leaf bestaat uit een bruin houten frameconstructie, voorzien van een kweekbak, een opbergschap en kunststof voethouders voor een optimale levensduur. Het schap geeft ruimte voor kweken in potten, of het opbergen van gereedschap. De kweekbak is afgedicht met behulp van 4mm dik dubbelwandig polycarbonaat en heeft een houten bodemplaat. Het gecertifeerde hout komt uit goed beheerde bossen.

Strawberry Queen & Chili Pepper

Deze houten broeikassen zijn een sieraad in elke tuin. Ideaal voor de kweker die graag dicht bij huis aan de slag gaat! De Strawberry Queen en Chili Pepper zijn geproduceerd van 18mm dik vurenhout dat op ecologische wijze is verduurzaamd met lijnzaadolie.

Gemak en veiligheid
De modellen worden in prefabricage geleverd. Dit betekent dat alle zijden en ramen al volledig gemonteerd zijn bij levering. De afdichting bestaat uit 3mm dik veiligheidsglas. Dit is veel sterker dan normaal glas, en bij breuk ongevaarlijk. Beide broeikassen zijn voorzien van metalen openhouders voor werken in 'open stand' en houten uitzetters om de kas in twee standen te ventileren bij zonnig en warm weer.

Er zijn nog meerdere broeikassen dan deze leverbaar, dus scroll gerust door ons assortiment en neem bij vragen contact met ons op! Aarzel ook niet om eens te kijken bij onze andere typen kassen, zoals combikassen, kweektafels en patiokassen.