Dierenverblijf Teckel

Hondenverblijf Teckel

Specificaties

ArtikelnummerTD26.0092
AfmetingL130xD93xH97cm
BevestigingsmaterialenInbegrepen

Dierenverblijf Teckel


Levering
Bij dit product heeft u de keuze uit afhalen of verzenden. Indien u voor verzenden kiest zal het pakket naast de vrachtwagen op de verharde weg of oprit gelost worden. De bezorgkosten bedragen dan € 49,95. Indien u dit product bij een blokhut, veranda of tuinset bijbesteld wordt dit product gratis meegeleverd!

Betaling
Indien u voor bezorgen kiest is de betaling bij aflevering per pin of contant aan de chauffeur. U heeft ook de mogelijkheid om de betaling direct te voldoen per IDEAL in onze webshop.

Informatie
Op onze website wordt alle informatie zo compleet mogelijk aangeboden. Als u echter nog vragen heeft over dit product kunt u deze altijd per e-mail of telefonisch aan ons stellen. Wij willen u graag voorzien van de juiste antwoorden! Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze showrooms.

Laagste prijsgarantie
Wij bieden u de laagste prijsgarantie aan op dit product! Mocht dit product elders goedkoper worden aangeboden dan willen wij dat graag van u horen. Wij ontvangen dan graag de website link of offerte van de goedkopere aanbieder. Aan de hand daarvan doen wij u gegarandeerd een lager aanbod!

Specificaties

SKUTD26.0092
AfmetingL130xD93xH97cm
BevestigingsmaterialenInbegrepen
HoutsoortGeïmpregneerd vuren
DakbedekkingInclusief gratis dakleer
Extra informatieWordt inclusief RVS omlijsting ingang en bevestigingsmaterialen geleverd

Prijs hoofdproduct

Normale prijs 255,00 Speciale prijs 209,00