nieuwe vestiging

Nieuwe vestiging sinds 28 februari

Velp pand


Van Kooten Tuin en Buiten Leven
is de grootste Tuin en Buiten Leven formule in de Benelux.
Met de komst van deze nieuwe showroom op Florijnweg 12 te Velp (Arnhem) zal Van Kooten Tuin en Buiten Leven op een zeer enthousiaste wijze haar producten aanbieden aan de consumenten in midden en Noord-Oost Nederland. Met vestigingen in Numansdorp, Strijen, Velp en het Belgische Wommelgem is Van Kooten Tuin en Buiten Leven uitgeroepen tot de nummer één in blokhutten, chalets en aluminium veranda’s. De schitterende showrooms bieden een ruim assortiment aan topmerken, laagste prijsgarantie, uitstekende (bezorg)service- en garantievoorwaarden. 
Bij uitstek zijn wij dé specialist in o.a. blokhutten, chalets, carports, priëlen, veranda’s, kapschuren, tuinkamers, tuinschuttingen, vlonders, wellness en tuin-lounge sets. Van Kooten Tuin en Buiten Leven geeft tenslotte eerlijk, vakkundig en bovenal persoonlijk advies.

Uitbreiding showroom

Deze ruim opgezette Van Kooten Tuin en Buiten Leven showroom met 2 verdiepingen biedt op productniveau alles wat zowel de ontspannende en actieve consument zich wenst. Binnen het duidelijk herkenbare ‘tuin en buitenleven assortiment’ worden bijvoorbeeld de blokhutten, chalets, veranda’s, tuinkamers, priëlen, carports, kapschuren, buitenverblijven, sauna’s, vlonders en loungesets op unieke en diverse mogelijkheden gepresenteerd.
 

Actueel assortiment 

Ons team is continu bezig om de nieuwste en laatste trends te verzamelen. Productlijnen worden gevarieerd samengesteld tot de meest uiteenlopende modellen, zodat ze toegankelijk zijn voor iedereen. Dat maakt de organisatie uniek in haar bedrijfsvoering.
 

        
 


Klantvriendelijkheid
                                                                 

Één van de belangrijkste pijlers binnen de Van Kooten Tuin en Buiten Leven formule is het verstrekken van een persoonlijk en professioneel (maatwerk) advies. Vriendelijke aandacht voor de consument is voor Van Kooten Tuin en Buiten Leven een tweede natuur. 
De consument verdient positieve aandacht. Daarop is ook de servicegraad en advisering van de onderneming afgestemd.

         

Volg ons  Facebook    Twitter    Google+

vergelijken