Profiteer nu van 5% Pakjes korting. Geldig op alle artikelen!

Lugarde Prima Fifth Avenue Classic 28mm 240x240 cm

Lugarde Prima Fifth Avenue Classic 28mm 240x240 cm

Puntdak Vurenhout 28 mm
Lugarde

Tuinhuis Prima Fifth Avenue Classic 28mm 240x240 cm Bekijk in 3D! Klik hier om uw eigen blokhut samen te stellen en in 3D te bekijken! Volg de stappen en verstuur uw configuratie. Wij zullen u een gepaste offerte toesturen! De blokhut wordt standaard uitgeleverd met:*Echt glas in ramen en deuren*Inclusief dakshingles / (rietendak op aanvraag) *Geimpregneerde fundamentbalken*Messing of Chroom beslag Vijfhoekige tuinhuizen Prima Fifth Avenue serie.Een serie tuinhuizen die van klein ca. 180x180cm. tot graat ca. 420x600cm. geleverd kan worden. Door de populaire vijfhoekige vorm neemt dit tuinhuis minder (tuin)ruimte in beslag. Het dak van de vijfhoekige tuinhuizen wordt in losse onderdelen geleverd; dakplanken en shingles. Alle modellen uit de Prima Fifth Avenue serie kunnen ook met een plat dak uitgevoerd worden.

Lees meer
Normale prijs 4.212,00 Speciale prijs 3.510,00
Thuisbezorgd
Laagste prijsgarantie

Daarom Van Kooten

 • Advies in 8 echte winkels
 • Specialist in maatwerk
 • Afhalen of thuisbezorgd
 • Laagste prijsgarantie
Kies accessoires voor uw Lugarde Prima Fifth Avenue Classic 28mm 240x240 cm

  Lugarde levert alle hutten vanaf heden alleen nog met chroom beslag.

  Lees meer
   
   

  De blokhut moet geplaatst worden op een vlakke en verharde ondergrond. Deze ondergrond kan zowel bestrating zijn als beton. Het is aan te raden om naast deze ondergrond ook gebruik te maken van funderingsbalken. Deze funderingsbalken moeten onder de onderste wandlagen van de blokhut geschoven worden, waardoor de blokhut niet rechtstreeks in het regenwater komt te staan. De blokhut wordt door de funderingsbalken beschermd tegen vocht en schimmel, en de levensduur wordt verlengd. Wij raden u dan ook ten zeerste aan één van de complete sets bij te bestellen.

  Lees meer
   

  Een spijkerset bestaat uit spijkers en asfaltnagels die nodig zijn voor de montage van de dakplanken en de dakbedekking. De bitumenkit is aan te raden om overlap van dakleer en shingles vast te kitten. Bij blokhutten/bergingen tot 9 vierkante meter adviseren we 2 tot 3 tubes bitumenkit bij te bestellen.

  Lees meer
  Qty:
  Qty:
   

  Een stormverankeringsset bestaat uit metalen draadeindes die bevestigd worden aan de binnenzijde van de blokhut. Deze beschermt de blokhut bij hevige storm.

  Lees meer

  U kunt de blokhut geimpregneerd bestellen. U heeft daarbij de keuze uit 4 standaard kleuren.

  Lees meer
   

  Tegen meerprijs kunt u ervoor kiezen de vloer te impregneren.

  Lees meer
  Qty:
   

  Om optrekkend vocht en condens in de blokhut tegen te gaan adviseren wij u de vloer bij te bestellen. De vloer wordt geleverd incl. onderregels.

  Lees meer
  Qty:
   

  Kies hieronder voor de afdekkap zonder bol

  Lees meer
   

  De dakgootsets zijn inclusief afvoerpijp en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Maak hieronder uw keuze uit de kleur Antraciet of Wit. De afwerkplank heeft u nodig om de goot juist aan het dak te kunnen monteren.

  Lees meer
   

  Voor het ventileren van de blokhut kunt u altijd ventilatieroosters bij bestellen. Deze zaagt u in de wand in om zorg te dragen voor voldoende ventilatie. Prijs is gebaseerd op een setje van 2 stuks.

  Lees meer
  Qty:
Gekozen accessoires
Prijs hoofdproduct
Normale prijs 4.212,00 Speciale prijs 3.510,00
Prijs gekozen accessoires 0
Prijs incl. gekozen accessoires
Specificaties
Art.nr.LGPFA16
FabrikantLugarde
Waarmee kunnen wij u helpen?