Glazen schuifwanden

Schuif de glazen deuren open en verwelkom de frisse natuur in uw huis! Als het in de avond wat koeler wordt, kunt u met uitzicht op de tuin blijven genieten met afgesloten deuren. Maak verbinding met uw tuin en creëer een mooie overgang tussen binnen en buitenleven.

Vraag het Leo

Vraag het Leo Onze Schuifwanden specialist

Mijn tip voor de aanschaf van een glazen schuifwand

Bekijk mijn tips

Voor het plaatsen van glazen schuifdeuren is het belangrijk dat de ondergrond waarop de deuren geplaatst worden gefundeerd is. Wij leveren funderingsbalken waarmee u de glazen schuifdeuren volledig kunt funderen met als optie schroeffundamenten.

Top 10 blokhutten
 1. SALE! Glasschuifwand 4-spoor 395 x 177 cm T.E.A.B. vanaf €650,-
  Normale prijs 1.554,00 Speciale prijs 650,00
 2. Glasschuifwand 4-spoor B323xH212 cm - SALE0064 verwijderen
  Normale prijs 1.429,00 Speciale prijs 999,00
 3. Glasschuifwand Greenline 5 spoor breedte 600 cm
  Normale prijs 2.094,00 Speciale prijs 2.094,00
 4. Glasschuifwand Greenline 4 spoor breedte 400 cm
  Normale prijs 1.396,00 Speciale prijs 1.396,00

Eerst zien en ervaren Zoek een showroom in de buurt Met 7 showrooms, altijd dichtbij

Klanten aan het woord

  "Heel fijn geadviseerd"

  “Super blij met onze mooie tuinkamer. Heel fijn geadviseerd en een prachtige oplevering van ons project!”

  - Fam. Huisman

  Vragen en antwoorden
  Meestgestelde vragen over glazen schuifwanden
  Waar moet ik op letten bij de aanschaf?

  Bij de aanschaf van glazen schuifwanden is het belangrijk om rekening te houden met de hoogte en de breedte die het glasschuifsysteem moet krijgen. Daarnaast is de fundatie ook erg belangrijk om te voorkomen dat het systeem scheefzakt in verband met de ondergrond. Ook de looprichting van uw glasschuifsysteem is van belang daarom zijn deze links, rechts of met een midden sluiting te verkrijgen.

  Zijn er verschillende type schuifwanden?

  Wij hebben twee types schuifwanden. U kunt kiezen voor een glazen schuifwand of een aluminium schuifpui. Bij een glazen schuifwand bestaan de wanden in zijn geheel uit glas. Een aluminium schuifpui is deels van glas met aluminium kaders.

  Kan ik een schuifwand zelf installeren?

  U kunt een schuifwand zelf monteren. Echter is het dan wel aan te raden om enige ervaringen te hebben met montagewerkzaamheden. Uiteraard is het ook mogelijk om de montage uit te laten voeren door één van onze vakmensen. Vraag hiervoor geheel vrijblijvend naar de meerprijs!

  Ik wil een schuifwand onder een bestaande overkapping

  Het is zeker mogelijk om een glasschuifsysteem te plaatsen in een al bestaande overkapping. Al onze glasschuifsystemen kunnen op uw wenselijke maat geleverd worden. Vraag de mogelijkheden na bij onze verkoopadviseurs.

  Schuifpui of glazen schuifwanden?

  Grote verschillen tussen de schuifpui en de glazen schuifwanden zijn er niet. Een glazen schuifwand geeft volledig zicht naar uw tuin. Een schuifpui heeft aluminium kaders rondom en heeft isolatieglas. Kom langs in onze showrooms en ervaar de mogelijkheden!

  Hoe lang heb ik garantie?

  U ontvangt op de glasschuifwanden en kozijnen (exclusief glas) 10 jaar garantie, waarvan 2 jaar op sloten en wielen.

  Uitstekend 8.8 uit 10

  Glazen Schuifwanden

  Schuif de deuren maar open en verwelkom de frisse natuur in uw huis! De zonnestralen schijnen al naar binnen door de glazen schuifwand van uw tuinkamer. Open ze in de ochtend en hoor de vogels nóg dichterbij fluiten terwijl de buitenlucht naar binnen stroomt. En doe ze gerust weer dicht in de zomer als het te warm wordt, of in de late avond als het buiten snel af koelt en u nog even wilt genieten van het buiten zitten. Uw tuin komt al zo dichterbij met een tuinkamer, en dankzij de glazen schuifwanden van 10 mm dik glas heeft u nog meer controle over uw buiten leven.

  Attributen

  Waar een veranda in principe een open tuinkamer is zonder steunende wanden, bieden de glazen schuifwanden in tuinkamers de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe je deze leefruimte afsluit of juist in verbinding maakt met de tuin. Als u ze afsluit is uw tuinkamer in ieder geval wel helemaal dicht: de borstelprofielen zorgen voor een volledig winddichte afsluiting. De glazen schuifwanden, gemaakt van veiligheidsglas, vallen in aluminium profielen die in 16 kleuren leverbaar zijn. Zo kunt u de tuinkamer goed afstellen op de kleuren in uw huis en tuin om het een mooi geheel te laten vormen. Het voetslot, de handgreep en ruitmeenemers zijn een standaard praktisch onderdeel van de wanden.

  Glazen schuifwand: Een mooie overgang tussen huis en tuin

  Omdat ze tot wel 10 meter breed geïnstalleerd kunnen worden, is het heel goed mogelijk om ze over de gehele breedte van uw veranda te hebben. Zo maakt u van de tuinkamer een flexibele overgang tussen uw huis en tuin: u hoeft niet langer meer die gedwongen keuze te maken tussen huis of tuin. Afhankelijk van het seizoen en de temperatuur kunt u de tuinkamer dan gewoon helemaal open doen of helemaal dicht, of natuurlijk ergens tussenin. U maakt zo van de tuinkamer een prettige lounge voor u en uw gasten of familie, ongeacht de temperatuur buiten. Van Kooten Tuin en Buiten Leven biedt genoeg opties om dit mogelijk te maken.

  Er zijn verschillende types glazen schuifwanden

  Van Kooten Tuin en Buitenleven biedt verschillende glazen schuifwanden aan. Deze zijn onder te verdelen in verschillende types. Deze geven aan uit hoeveel delen het bestaat en wat de afmetingen zijn. Type A bestaat uit minder wanddelen en is zowel in de breedte als hoogte groter dan type B en C. Naast de glazen schuifwand zelf leveren wij ook nevenproducten waarmee u de wand goed kunt ‘installeren’. Dit zijn onder andere muur- en tochtprofielen, een voetslot en reinigingssluiting en railsen. Bij de aanschaf krijgt u tevens tien jaar garantie. Mocht u meer informatie over de glazen schuifwand willen hebben schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

  Lees meer Lees minder
  vergelijken