menu

Tuinhuis bouwen

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Top

Tuinhuis bouwen

Uw eigen tuinhuis of blokhut bouwen?

Bent u op zoek naar een opslagplaats in uw tuin en bent u van plan deze zelf te bouwen? Ontdek hier de mogelijkheden voor een blokhut of tuinhuis dat voldoet aan al uw wensen!

Hout voor uw tuinhuis kopen

In ons aanbod vindt u een uitgebreid aanbod aan houtsoorten terug voor het bouwen van een tuinhuis of blokhut op maat. Zo bieden wij grenen- of vurenhout voor de constructie van uw tuinhuis. Daarnaast kunt u kiezen voor verschillende afwerkingen en behandelingen. Zo kunt u uw tuinhout reeds laten impregneren of het zelf behandelen met beits in een kleur naar keuze.

Ook wanneer u slechts enkele onderdelen nodig heeft voor het bouwen of herstellen van uw tuinhuis, kunt bij ons terecht. Neem zeker eens een kijkje bij onze accessoires, waar u alle benodigdheden terugvindt!

Tuinhuis op maat

Heeft u zelf reeds een idee van het ontwerp van uw blokhut of tuinhuis? Geef uw wensen door aan onze medewerkers door en wij doen de rest! Dit kan via ons handig invulformulier of door een bezoekje te brengen aan onze showroom in Wommelgem.

Zelfs wanneer u slechts gedeeltelijk een idee hebt van uw toekomstige blokhut, kunt u voor een gepersonaliseerde oplossing bij ons terecht. Onze experts vullen de ontbrekende informatie in en creëren een oplossing op maat.

Blokhut met bouwpakket

Een eigen tuinhuis of blokhut bouwen kan ook perfect met onze bouwpakketten. Hierin zijn alle nodige materialen begrepen, inclusief accessoires als regels, vlonders, … alsook de ramen, deuren, dakgoten, enzovoort. Elk bouwpakket is voorzien van een gedetailleerd bouwplan, waardoor u uw tuinhuis of bouwpakket in een mum van tijd in elkaar hebt staan.

Is de montage van uw eigen tuinhuis niets voor u? Niet getreurd! Voor een kleine meerprijs monteren onze professionele installateurs uw blokhut of tuinhuis voor u. Zo bent u steeds gegarandeerd van een piekfijne installatie van de beste kwaliteit.

Bent u er nog niet helemaal uit? Neem dan zeker eens een kijkje in onze showroom in Wommelgem bij Antwerpen of neem contact op met onze medewerkers. Samen met u zoeken we naar een oplossing die aan uw wensen voldoet

Categoriëen