Profiteer nu van de Hemelvaartsactie! Ontvang alleen vandaag bij online besteding 5% korting met kortingscode: HEMELVAART2021

Kunststof tuinhuizen

Bent u op zoek naar een kunststof tuinhuis zodat u gemakkelijk uw tuinspullen in uw tuin kunt opbergen? U bent bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven op het juiste adres! Kunststof tuinhuizen zijn ontzettend handig als u het onderhoud van een houten blokhut niet ziet zitten.

2 van 2 producten
Sort Descending
  1. Oakland kunststof berging Keter 757
    Keter kunststof tuinhuis Oakland 757 bruin/grijs 229x223,5 cm - Veldhoven
    Zadeldak
    Normale prijs 1.479,00 Speciale prijs 799,00
    Afhaalproduct
2 van 2 producten
Sort Descending

Kunststof tuinhuizen

Naast ons breed assortiment houten tuinhuizen en bergingen hebben wij nu ook kunststof tuinhuizen in ons assortiment. Ontzettend handig als u het onderhoud van een houten blokhut niet ziet zitten.

Het gehele jaar hoeft niet tot nauwelijks naar uw kunststof tuinhuis om te kijken. De berging is namelijk gemaakt van weerbestendig materiaal en kan gemakkelijk worden schoongemaakt.

Deze kunststof bergingen zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Uw spullen kunt u droog en veilig bewaren doordat het tuinhuis is voorzien van een ventilatierooster en u kunt uw berging met een slot veilig afsluiten. Naast kunststof tuinhuizen heeft Van Kooten een ruim assortiment aan traditionele tuinhuisjes.

vergelijken