Online verkoop, bezorging & montage gaan onverminderd door. Voorkom wachttijden in het voorjaar, bestel direct of maak een afspraak met onze verkoopadviseurs!

Kunststof tuinhuizen

Bent u op zoek naar een kunststof tuinhuis zodat u gemakkelijk uw tuinspullen in uw tuin kunt opbergen? U bent bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven op het juiste adres! Kunststof tuinhuizen zijn ontzettend handig als u het onderhoud van een houten blokhut niet ziet zitten.

2 van 2 producten
Sort Descending
 1. Oakland kunststof berging Keter 757
  Keter kunststof tuinhuis Oakland 757 bruin/grijs 229x223.5 cm
  Zadeldak
  Normale prijs 1.199,00 Speciale prijs 999,00
  72 uurs levering
 2. Keter kunststof tuinhuis Montfort 759 beige 228x287 cm
  Keter kunststof tuinhuis Montfort 759 beige 228x287 cm
  Zadeldak
  Normale prijs 1.259,00 Speciale prijs 1.049,00
2 van 2 producten
Sort Descending

Kunststof tuinhuizen

Naast ons breed assortiment houten tuinhuizen en bergingen hebben wij nu ook kunststof tuinhuizen in ons assortiment. Ontzettend handig als u het onderhoud van een houten blokhut niet ziet zitten.

Het gehele jaar hoeft niet tot nauwelijks naar uw kunststof tuinhuis om te kijken. De berging is namelijk gemaakt van weerbestendig materiaal en kan gemakkelijk worden schoongemaakt.

Deze kunststof bergingen zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Uw spullen kunt u droog en veilig bewaren doordat het tuinhuis is voorzien van een ventilatierooster en u kunt uw berging met een slot veilig afsluiten. Naast kunststof tuinhuizen heeft Van Kooten een ruim assortiment aan traditionele tuinhuisjes.

vergelijken