Blokhut Talinn 266x236 cm - Inclusief dakleer

Blokhut Talinn 266x236 cm - Inclusief dakleer

28 - 38 mm
Vergelijken Print
Normale prijs 1.179,00 Speciale prijs 979,00
Laagste prijsgarantie

Daarom Van Kooten

 • Advies in 7 echte winkels
 • Specialist in maatwerk
 • Afhalen of snelle levering
 • Laagste prijsgarantie
De blokhut Talinn is ideaal voor het opbergen van klein tuingereedschap. Door de dubbele deuren heeft u een makkelijke toegang tot de blokhut. In de deuren is enkelglas van 4 mm dikte geplaatst. Het...   Lees meer
Kies accessoires voor uw Blokhut Talinn 266x236 cm - Inclusief dakleer

  U kunt er voor kiezen om uw product te laten impregneren of coaten. Indien u voor coaten kiest dan zijn de ramen en deuren + het gevellijstwerk, afdeklijsten en balkhout crème wit gecoat. Hiermee geeft u de blokhut een voorbehandeling tegen de vocht en de schimmel. Dit betekent dat u de blokhut ten alle tijden nog na dient te behandelen met een beits.

  Lees meer
   
  Qty:
   
  Qty:
  Qty:
   

  Tegen een meerprijs kunt u ook dakshingles mee laten leveren i.p.v. het standaard dakleer.

  Lees meer
  Qty:
   

  Een stormverankeringsset bestaat uit metalen draadeindes die bevestigd worden aan de binnenzijde van de blokhut. Deze beschermt de blokhut bij hevige storm.

  Lees meer
  Qty:
   
  Qty:
  Qty:
  Qty:
   

  Dit product dient behandeld te worden met een beits. Het is aan te raden om tijdens opbouw de mes en de groef van dit product te behandelen, en na opbouw de buitenkant van de blokhut ca. 2 à 3 keer. Van deze speciale beitsen op lijnolie basis (grond en afwerklaag in één) heeft u ca. 4 blikken nodig van 2,5L. Deze blikken kosten € 55,00 per stuk. Bekijk onze kleurenkaart.

  Lees meer
  Qty:
   
  Qty:
   

  U kunt dit product voorbehandelen met Impraline. Als u dit product met dit middel behandeld beschermt het dit product extra tegen vocht en schimmel. Dit middel is uitstekend geschikt voor de behandeling van de mes en de groef, of voor de gehele buitenkant van dit product. De Impraline is alleen een verduurzamingsmiddel, u dient dit product na deze behandeling nog te behandelen met beits. U heeft ca. 2 jerrycans nodig indien u de mes en groef en gehele buitenkant van dit product wenst te behandelen. Indien u alleen de mes en de groef van dit product wenst te behandelen dan heeft u ca. 1 jerrycan nodig.

  Lees meer
  Qty:
   
  Qty:
  Qty:
  Qty:
  Qty:
   

  Als u de ramen en de deuren van dit product in een andere kleur wilt beitsen dan de gehele buitenkant dan kunt u hieronder ca. 1 blik beits bij bestellen. Deze blikken beits kosten € 55,00 per stuk, en hebben een inhoud van 2,5L. Bekijk onze kleurenkaart.

  Lees meer
  Qty:
   
  Qty:
Gekozen accessoires
Prijs hoofdproduct
Normale prijs 1.179,00 Speciale prijs 979,00
Prijs gekozen accessoires 0
Prijs incl. gekozen accessoires
Specificaties
Art.nr.O1007821
DakbedekkingInclusief dakleer
vergelijken