Van Kooten wenst u een mooi 2019

Terug naar het overzicht

Van Kooten wenst u een mooi 2019


Het afgelopen jaar was er weer een vol hoogtepunten. Zo hebben we onder andere onze locatie in Veldhoven geopend. Bovendien hebben we ons team weer uitgebreid met een aantal nieuwe toppers! Om het nieuwe jaar goed te beginnen gaan we een nieuwe website lanceren om het gebruik voor u nog gemakkelijker te maken. Niet alleen online zullen we met een nieuwe, frisse look beginnen. Ook onze showrooms zijn opnieuw gestyled zodat u tijdens uw bezoek weer kunt genieten van de nieuwste producten. De showrooms zijn zo ingericht dat u alles gemakkelijk kunt vinden om zo tot de beste keuze te komen. Heeft u toch hulp nodig bij het zoeken van het juiste tuinhout? Neem dan contact met ons op en wij zullen u een persoonlijk advies geven!


Ons assortiment


Ook in de winter zorgen wij voor het beste tuinhout. Zo bieden wij diverse schuttingen aan tegen zeer scherpe prijzen. Wij hebben schuttingen van meerdere soorten hout en in diverse maten, zo zit er voor u altijd wel een geschikte schutting bij. Daarnaast bent u ook voor de beste vlonderplanken bij ons aan het juiste adres. Met de hardhouten vlonderplanken creëert u een unieke sfeer in uw tuin dat zowel in de winter als in de zomer een geweldig aanzicht heeft. Zorg dus dat u goed voorbereid het nieuwe jaar ingaat en profiteer nu van de beste deals op al ons tuinhout.


Een nieuw jaar op maat


Al het tuinhout kunnen wij voor u op maat maken. Zo bent u verzekerd van de perfecte houtafwerking voor uw tuin. Ook in de winter kunt u bij ons terecht voor het beste houtwerk. Alle producten in onze showroom en op de website zijn van hoge kwaliteit en zijn geschikt voor diverse weersomstandigheden. Kom dus snel langs in een van onze vernieuwde showrooms en waan u in een warme, gezellige buitenomgeving ondanks het koude weer buiten!

Terug naar het overzicht