Op vakantie in je eigen achtertuin!

Terug naar het overzicht

Ligt je tuin er een beetje treurig en ongebruikt bij in het najaar? Kom dan zeker eens binnenlopen bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven in Veldhoven. Daar hebben we alles, maar dan ook echt álles om de boel eens goed op te fleuren. Kijk maar eens rond in de immense showroom en wie weet zit jij binnenkort voor je eigen chalet aan de winterbarbecue! Yeah!


Voor een lekker en comfortabel buitenleven kun je bij ons terecht, al is je tuin zo groot als een postzegel. Je kunt het zo gek niet bedenken: tuinkamers, terrasoverkappingen en veranda’s. Daarnaast superveel loungesets, buitenkeukens en zelfs sauna’s! Ook blokhutten, tuinhuizen en chalets in alle soorten en maten. En ben je zelf niet zo handig? Geeft niks, we hebben onze eigen montageservice.


Aluminium in plaats van hout


Je kunt natuurlijk kiezen voor een overkapping of tuinhuis van hout, maar er zijn tegenwoordig veel aluminiumconstructies die net zo mooi zijn. Ze hebben zelfs voordelen. Je kunt ze dicht maken door middel van glasschuifwanden, waardoor je het hele jaar van het buitenleven kunt genieten. Ook fijn: aluminium kan beter tegen de regen en je kunt uit veel kleuren kiezen. Het strakke design past bovendien perfect bij de industriële woontrends van dit moment.


Ja, en dan heb je een blokhut, veranda, overkapping of tuinkamer aangeschaft bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven. Heb je geen of weinig tijd, twee linkerhanden en geen ruimtelijk inzicht? Geen probleem! Van Kooten heeft een montageservice die bestaat uit echte vakmannen met ervaring. Ze werken op een nette en professionele manier aan jouw project en zorgen dat alles precies zo wordt uitgevoerd als jij dat wenst. We bespreken eerst de prijzen en alle afspraken met je, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.


Iedere klant gelukkig naar huis


Een overkapping of tuinkamer is een verlengstuk van je tuin. Daar wil je dus wel echt goed over nadenken. Bij Van Kooten kun je je laten voorlichten over de mogelijkheden, toegespitst op jouw unieke situatie en, niet onbelangrijk: je budget. Er zijn zóveel mogelijkheden. Is je tuin toe aan een make-over? Kom dan zeker eens langs in onze showroom in Veldhoven, of neem eerst een kijkje op onze website. Bij Van Kooten willen we graag dat iedere klant gelukkig naar huis gaat.

Terug naar het overzicht