Dé perfecte schutting

Terug naar het overzicht

De winter is in volle gang. Dit betekent veel regen, sneeuw, ijzel en harde wind. Een composieten schutting is een schutting die bestemd is tegen weer en wind, maar ook uw tuin een stijlvolle uitstraling geeft. Daarnaast geeft een composieten schutting in de zomer veel privacy wanneer u bijvoorbeeld lekker in de tuin wilt barbecueën.


Voordelen van een composiet schutting


Een composieten schutting heeft vele voordelen. Ten eerste heeft deze vorm van schutting een mooi natuurlijke uitstraling, omdat deze lijkt op hout. Daarnaast zijn splinters in de hand verleden tijd met het kunststof materiaal. Doordat een composieten schutting gemaakt is van kunststof kan deze ook niet splijten. Zorgen maken over het rotten en scheef trekken van een schutting is verleden tijd, composiet is namelijk water- en vocht bestendigd.


Aan de slag met uw composiet schutting!


Composiet kan gezaagd en bewerkt worden, dit betekend dat u de schutting zo gemakkelijk op formaat van uw tuin kunt maken. Het composiet moet worden geplaatst tussen palen, tijdens deze plaatsing wordt beslag toepast om zo het uitzetten tegen de houden. Wanneer dit klusje geklaard is kunt u heerlijk het hele jaar door genieten van uw composiet schutting.


Composiet schuttingen bij Van Kooten


Van Kooten biedt een ruim assortiment aan composiet schuttingen. Stel geheel zelf uw composiet schutting samen die perfect past bij uw tuin. Hebt u vragen of wilt u graag advies? Bel ons dan gerust op: +31 (0)186 655 990.

Terug naar het overzicht