Berging Felix 238x198 cm

Berging Felix 238x198 cm

Verwachte levertijd: 2-4 weken   Berging Felix is een kleine berging bestaande uit wandplanken van 18mm dikte. De blokhut wordt geleverd incl. gratis dakleer. deze blokhut is uiterst geschikt om u...   Lees meer
Normale prijs 869,00 Speciale prijs 725,00
Laagste prijsgarantie

Daarom Van Kooten

 • Advies in 7 echte winkels
 • Specialist in maatwerk
 • Afhalen of thuisbezorgd
Kies accessoires voor uw Berging Felix 238x198 cm
   

  Tegen een meerprijs kunt u ook dakshingles mee laten leveren. Het dakleer kan dan als onderlaag voor de dakshingles gebruikt worden.

  Lees meer
   

  De blokhut moet geplaatst worden op een vlakke en verharde ondergrond. Deze ondergrond kan zowel bestrating zijn als beton. Het is aan te raden om naast deze ondergrond ook gebruik te maken van funderingsbalken. Deze funderingsbalken moeten onder de onderste wandlagen van de blokhut geschoven worden, waardoor de blokhut niet rechtstreeks in het regenwater komt te staan. De blokhut wordt door de funderingsbalken beschermd tegen vocht en schimmel, en de levensduur wordt verlengd. Wij raden u dan ook ten zeerste aan één van de complete sets bij te bestellen.

  Lees meer
   

  Voor het ventileren van de blokhut kunt u altijd ventilatieroosters bij bestellen. Deze zaagt u in de wand in om zorg te dragen voor voldoende ventilatie. Prijs is gebaseerd op een setje van 2 stuks.

  Lees meer
   

  Het dakgootset is inclusief afvoerpijp en alle benodigde bevestigingsmaterialen.

  Lees meer
Gekozen accessoires
Prijs hoofdproduct
Normale prijs 869,00 Speciale prijs 725,00
Prijs gekozen accessoires 0
Prijs incl. gekozen accessoires
Specificaties
Art.nr.O105485
FabrikantOutdoor Life
vergelijken