menu

Bear County blokhutten

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Top

Bear County blokhutten

Blokhut
Een blokhut heeft vaak de functie van een gastenverblijf of extra berging. Meer in het algemeen kan een blokhut een mooie blikvanger in de tuin zijn. Zeker als de hut past in de sfeer van de tuin. Het grote voordeel van een Bear County blokhut is dat u deze geheel kunt afstemmen op uw tuin

Bear County blokhut
Bovenstaande laat zich verklaren door het gegeven dat een Bear County blokhut blank en onbehandeld wordt afgeleverd. U dient deze zowel aan buiten- als ook aan de binnenzijde te behandelen. Verder staat een Bear County blokhut bekend om de relatief grote inhoud. De hoge wanden en nokken maken het mogelijk om hierin ook hoge voorwerpen te plaatsen. Een aantal blokhutten – specifieke series – is uitgevoerd met een extra ruime deuropening én een metalen deurdrempel.

Scandinavisch PEFC-gecertificeerd vurenhout
Vermeldenswaardig is dat een Bear County blokhut wordt gemaakt van het beste Scandinavische vurenhout. Vanwege het strenge klimaat groeien de bomen hier gedurende een uiterst korte periode. Dit heeft een fijnnervige houtstructuur – oftewel een bijzonder duurzaam product – tot gevolg. Overigens staan Scandinavische landen bekend om hun strenge toezicht op een verantwoord bosbeheer.

Bestel nu uw blokhut
Het complete assortiment blokhutten van Van Kooten Tuin & Buiten Leven vindt u in dit overzicht. De blokhut van uw voorkeur bestelt u door erop te klikken. Houd er wel rekening mee dat u de blokhut op een vlakke en verharde ondergrond dient te plaatsen. Verder raden wij u aan om gebruik te maken van funderingsbalken in de grond. Zo staat de blokhut niet rechtstreeks in het water wanneer het regent. Zo beschermt u uw blokhut tegen ongewenst vocht en kunt u er jarenlang van genieten

Montage blokhut
Bij de oplevering ontvangt u een bouwtekening, waarmee u de blokhut zelf kunt opbouwen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan de video's op onze site volledig tot uw beschikking, die u naast instructies ook tips en inspiratie bieden. Natuurlijk kunt u de montage ook aan ons overlaten. Vraag daartoe geheel vrijblijvend een offerte aan.

Categoriëen