menu

Buitenkeukens

Filters
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Bekijken als Rooster Lijst
15 van 15
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
15 van 15
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Top

Buitenkeukens

Het is een groeiende trend in Nederland: buitenkeukens. In de buitenlucht, samen met anderen een lekkere maaltijd bereiden. Vooral in de zomer, als de zon schijnt en u optimaal wilt genieten van de tuin, is het heerlijk als u ook buiten kunt koken. Buitenkeukens maken uw ervaring van het buitenleven nog rijker en bieden tegenwoordig veel mogelijkheden. Bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven bieden we een diep assortiment buitenkeukens aan die uw tuinhuis, buitenverblijf of chalet helemaal afmaken.

Verschillende soorten buitenkeukens

Een buitenkeuken klinkt ingewikkelder dan het in werkelijkheid is. U plaatst de keuken eenvoudig zelf aan elkaar met behulp van de verschillende modules. Veel van deze modules bevatten een 30mm granieten blad, zodat u met gemak een mooi aanrecht creëert. Module D is bijvoorbeeld een dubbele schappenkast waar u eenvoudig veel spullen in kwijt kunt. Module E is een dichte kast met deur, en module A is een extra brede kast met twee deuren en granieten blad. Zo zijn er maar liefst 16 verschillende modules waarmee u eenvoudig zelf een buitenkeuken kunt samenstellen. Neem hiervoor contact met ons op! Denkt u dat een buitenkeuken iets te veel van het goede is? Neem dan eens een kijkje bij onze barbecues en barbecue accessoires.

Buitenkeukens kunnen lang meegaan

Alle modellen staan op korte poten en zijn zo extra bestand tegen eventueel vocht. Door gebruik te maken van het duurzame Lariks/Douglas hout zijn onze buitenkeukens niet alleen erg stijlvol, maar zullen ze lang meegaan en goed bestand zijn tegen stoten. Ze kunnen ook worden gespoten in verschillende RAL kleuren, om de buitenkeuken zo goed te laten aansluiten bij de stijl van uw tuinhuis of buitenverblijf. Een build-in burner, kraan, en vele andere accessoires kunnen bij de buitenkeuken worden geïnstalleerd. Zo kunt u vrijwel elke maaltijd klaarmaken terwijl u geniet van het echte buitenleven!

Categoriëen